torstai 7. syyskuuta 2017

Boris, sä veit mun sydämen

Meille tuli perheenlisäystä, tässä on Boris.

Pikku Boriksemme löysin Kissojen katastrofiyhdistyksen kautta. Boris on reilut 4 vuotias kolli. Rauhallinen ja oikea lötköttäjä.

Olen niin ihastunut tähän karvapalloon. Hän on yhtä laiska kuin me perheen muutkin jäsenet. Uuteen kotiin tuleminen on varmasti Borista jännittänyt, mutta hyvin on laatikolla jo osannut käydä ja ruoka maistuu. Divaanin hän on huonekaluista kokenut omakseen ja siinä tykkää lötkötellä. Yhdessä päiväuniakin ollaan jo nukuttu.
Boris on tosiaankin ihana pikku kisu meiän pieneen perheeseen. Vielä tässä on totuttelemista ja toivotaan, että Boris jonain päivänä uskaltaisi valjaisiin ja lähteä ihan matkallekkin junalla kanssani. Leikeistä Boris ei ole erityisen innostunut, mutta uskon hänen tykkävän ulkoilusta. Siksi haluaisinkin kokeilla hänelle valjaita, mutta ei vielä näin aikaisessa vaiheessa. Iltaisin ja öisin Boris on pitänyt meille kunnon nau´unta sessioita. Se on kovasti avomieheni yöunia häirinnyt ja senkin takia jotain aktiviteettia haluaisin Boriksen kanssa keksiä, että öisin väsyttäisi.

Onneksi syksy ehtii lokakuussakin olemaan kaunis, jos silloin jo ulos päästään kahden menemään. Olen ihan humaltunut pihlajanmarjojen väriloistosta. Miten ne voi olla niin kauniita.

Boris, Boris, sä veit mun sydämen
Boris, Boris, tuo se pois takaisin, sydäntäni vielä tarvitsen.

5 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon pikkusesta. Tai aikuinen herrahan tuo on! :) Mä niin tahtoisin kissan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka aikunen onkin, niinnkyllä se meille pikkuinen on :)

      Poista
  2. Ihana Boris, tosi suloinen! ❤

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista